headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

bouwstenen Japan

Reis langs hypermoderne steden & traditionele theetuinen door Japan!

Reis door de Japanse Alpen naar Takayama en verbaas je op het drukste kruispunt ter wereld, middenin Tokyo. Bezoek authentieke dorpjes in het binnenland en reis daarna met de Shinkansen naar Hiroshima of naar Nagasaki op het zuidelijke eiland Kyushu. Logeer in een een shukubo: een oorspronkelijk pelgrimsverblijf in een tempel!

 

Vroegboekkorting OutSight Travel


10 bouwstenen

Easy Landing Tokyo

3 dagen, 2 nachten

€ 265 vanaf,- p.p.

Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale organisatie die je op weg helpt op het vliegveld. Je reist per luxe bus naar het hotel in het centrum van Tokyo, waar je 2 nachten verblijft.

lees verder »
Japan bouwsteen: Tokyo en Kyoto

Tokyo en Kyoto

7 dagen, 6 nachten

€ 860 vanaf,- p.p.

Je hebt tijdens deze bouwsteen alle tijd om Tokyo en Kyoto te leren kennen. Bezoek de steden en de omgeving ervan, er zijn genoeg leuke excursies te maken! Je reist van Tokyo per luxe Shinkansen trein naar Kyoto.

lees verder »
Japan bouwsteen Kyoto

Tokyo, Kyoto en Mount Fuji

6 dagen, 5 nachten

€ 883 vanaf,- p.p.

Bij deze bouwsteen reis je van de wereldstad Tokyo per Shinkansen naar de wereldstad Kyoto. Je maakt een tussenstop bij de vulkaan Mount Fuji, met als uitvalsbasis Hakone, bekend om de vele warmwaterbronnen. De vulkaan is 3776 meter hoog en een echte must-see!

lees verder »
Japan bouwsteen: via Matsumoto en Takayama naar Kyoto

Tokyo, Kyoto, Matsumoto en Takayama

8 dagen, 7 nachten

€ 1055 vanaf,- p.p.

Door de Japanse Alpen ga je van Tokyo naar Kyoto en bezoek je onderweg de steden Matsumoto, met het Matsumoto-jo kasteel en het authentieke Takayama. Ervaar het contrast tussen de hectiek van de wereldsteden en de serene rust van het platteland.

lees verder »
Japan-bouwsteen Mount Fuji en Takayama

Tokyo, Kyoto, Mount Fuji en Takayama

8 dagen, 7 nachten

€ 1259 vanaf ,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen bezoek je, naast de wereldsteden Tokyo en Kyoto, de vulkaan Mount Fuji en het traditionele Takayama. Maak mooie foto’s van de vulkaan vanaf het Kawaguchi meer en wandel door de prachtige natuur van de Japanse Alpen bij Takayama.

lees verder »

Badende sneeuwaapjes bij Nagano

2 dagen, 1 nachten

€ 282 vanaf,- p.p.

Vanuit Nagano maak je een excursie naar het Jigokudani Monkey Park, waar apen zich verwarmen in warmwaterbronnen! Ook breng je een bezoek aan de beroemde Zenko-ji tempel, één van de oudste Boeddhistische tempels van Japan.

lees verder »
Japan bouwsteen Koyasan en Okunoin

Koyasan en Okunoin

2 dagen, 1 nachten

€ 215 vanaf,- p.p.

Bij deze bouwsteen bezoek je Koyasan, een heilige berg ten zuiden van Osaka. Per trein reis je dwars door de bergen, hier bezoek de prachtige begraafplaats Okunoin. ’s Avonds overnacht in een traditionele shukubo, een oorspronkelijk pelgrimsverblijf in een tempel!

lees verder »
Japan bouwsteen Kanazawa

Traditioneel Kanazawa

3 dagen, 2 nachten

€ 203 vanaf,- p.p.

Kanazawa heeft een rijke historie, waarvan het Kanazawa kasteel en het beroemde Kenrokuen Park de bekendste overblijfselen zijn. Maar ook de samuraiwijk Nagamachi en de geishawijk Hihashi Chaya mag je niet overslaan bij een bezoek aan deze traditionele stad!

lees verder »
Bouwsteen Japan-Kyoto naar Fukuoka

Van Kyoto naar Fukuoka in ‘t kort

7 dagen, 6 nachten

€ 853 vanaf,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen van een week reis je per trein van Osaka naar Hakata/Fukuoka. Onderweg stap je onder andere uit in Hiroshima, bekend van de atoombom en Nagasaki, waar je je thuis voelt in het themapark ‘Huis Ten Bosch’.

lees verder »
Japan bouwsteen Beppu

De warmwaterbronnen van Beppu

3 dagen, 2 nachten

€ 265 vanaf,- p.p.

Beppu is het grootste kuuroord van Japan. Tijdens deze bouwsteen kun je ontspannen in de vele warmwaterbaden die de stad rijk is. Of breng een bezoek aan de spectaculaire warmwaterbronnen van Jigoku, met het prachtige door mineralen gekleurde water!

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider