headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De warmwaterbronnen van Beppu

Beppu

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 265 vanaf,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Japan bouwsteen Beppu

Beppu ligt op het eiland Kyushu en is het grootste & meest bekende kuuroord van Japan. In deze stad vind je meer dan 3.000 warmwaterbronnen! Overal zie je stoom uit de grond omhoog kringelen. Tijdens deze bouwsteen kun je heerlijk ontspannen in de verschillende natuurlijke warmwaterbaden (‘onsen’) die de stad rijk is, of neem een modder, zand- of stoombad!

 

Natuurlijk breng je ook een bezoek aan de spectaculaire warmwaterbronnen -met door mineralen gekleurd water- van Jigoku (een boeddhistisch woord voor ‘brandende hel’). Hier kun je níet in badderen: de temperatuur van het water is namelijk tegen het kookpunt! Wel kun je rondwandelen in de prachtig aangelegde tuinen en de verschillende poelen bezichtigen. Elke ‘hel’ heeft zijn eigen kleur of thema, neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Yama-Jigoku (met badende dieren) of de Umijigoku met een prachtige helderblauwe kleur.


Dag 1: aankomst in Beppu
Dag 2: vrije dag in Beppu
Dag 3:
einde van deze bouwsteen

Prijs € 265 vanaf,- p.p.

Inbegrepen: 2 overnachtingen in een standaard hotel.
Niet inbegrepen: maaltijden, entreegelden, fooien en vervoer naar en van Beppu.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode:  JPM007

 

Vervoer: We bieden deze bouwsteen in principe aan zonder het vervoer. De meest reizigers van OutSight bezoeken Japan met een Japan Rail Pass (die bij ons geboekt kan worden). Met deze pas is het vervoer naar Beppu inbegrepen. Als je geen Japan Rail Pass hebt, kunnen wij de kosten voor de treintickets in je reisvoorstel meeberekenen.

 

Route: Wanneer je een bezoek aan Beppu toevoegt aan onze Japan rondreis, reis je vanuit Hiroshima naar Beppu en na afloop van de bouwsteen verder naar Nagasaki. Maar er zijn meerdere routes mogelijk, onze landenspecialisten adviseren je graag over de mogelijkheden!

In Beppu boeken we standaard een centraal gelegen hotel vlakbij het treinstation. Dit hotel beschikt over een eigen ‘onsen’. Het ontbijt is niet inbegrepen, maar kan wel worden bijgeboekt (circa € 20,- p.p.p.d als je dit vooraf, via ons boekt).

 

Ook kan er worden gekozen voor een ‘Ryokan’, een kamer in traditionele Japanse stijl. De prijs hiervoor hangt af van de beschikbaarheid en de periode maar deze zijn meestal duurder dan een standaard hotel.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Japan.

 

 

Dag 1: aankomst in Beppu
Vandaag kom je (per trein) aan in Beppu. Zodra je de stad ziet liggen, vallen de rookpluimen van de warmwaterbronnen op. Overal zie je stoom uit de grond omhoog kringelen! Het is een apart gezicht. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je alvast de stad verkennen of jezelf meteen onderdompelen in een van de vele warmwaterbronnen.

 

Dag 2: vrije dag in Beppu
Beppu staat niet alleen bekend om zijn vele ‘onsen’, een bezoek aan Beppu is pas compleet als je ook de bronnen van Jigoku hebt bezocht! Deze ‘hellen van Beppu’ zijn acht poelen met door mineralen gekleurd water. Hierin kun je níet badderen, de temperatuur van het water is namelijk tegen het kookpunt. Wel kun je er een eitje in koken of een voetenbad nemen. Er rijdt een lokale bus langs alle bronnen, wat het bezoeken vergemakkelijkt. Een aantal ‘hellen’ bevinden zich op loopafstand van elkaar. Een wandeling door de fraai aangelegde tuinen rondom de poelen maakt een bezoek zeker de moeite waard.

 

’s Avonds kun je bijkomen van alle indrukken in een van de vele openbare badhuizen van de stad, of probeer eens een zandbad; een unieke ervaring!

.
Dag 3: einde van deze bouwsteen
Vandaag is deze bouwsteen ten einde. De meeste reizigers vervolgen hun reis naar Nagasaki, maar een andere bestemming is ook mogelijk. En als je langer in Beppu wilt blijven, kan dat natuurlijk ook. Vraag onze landenspecialisten naar de mogelijkheden!

Prijs € 265 vanaf,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider