headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hier vind je onze Japan excursies! Tijdens onze bouwstenen en rondreizen zijn de basiszaken zoals vervoer en accommodatie geregeld, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen je reis verder in te vullen met een aantal excursies! De excursies zijn in een internationale groep, zie de omschrijvingen hieronder:


10 excursies

Japan excursie, Tokyo

Tokyo ‘highlights’ – halve dag excursie

€ 50,- p.p.

Tijdens deze excursie bezoek je in een halve dag enkele hoogtepunten van Tokyo zoals de Tokyo Tower en Nakamise Shopping Arcade. De eerste bezienswaardigheid is het Tokyo Tower Observatorium.

lees verder »
Japan excursie, Tokyo, winkelstraat

Dynamisch Tokyo – hele dag excursie

€ 110,- p.p.

Tijdens deze excursie van een hele dag in Tokyo bezoek je verschillende hoogtepunten van Tokyo, zoals de Tokyo Tower, de Asakusa Kannon Tempel & een (deels overdekte) ‘historische’ winkelstraat!

lees verder »
Japan excursie, sumo worstelen

Tokyo: Sumo ceremonie & worstelen – halve dag excursie

€ 89,- p.p.

Sumoworstelen is dé nationale sport van Japan en het is een zeer traditionele sport die nog stamt uit oude tijden. Tijdens deze excursie kun je genieten van de ‘Dohyo-iri’ ceremonie en een Sumo wedstrijd!

lees verder »
Japan - excursie, Mount Fuji2

Mount Fuji – Hakone hele dag excursie, vanuit Tokyo (retour per Shinkansen trein)

€ 159,- p.p.

Tijdens deze excursie bekijk je de prachtige Mount Fuji vanuit diverse uitkijkpunten, zoals het Fuji Visitor Centrum en Lake Ashi! Vanuit het Hamamatsucho Busstation in Tokyo reis je per bus naar het Fuji Visitor Centrum.

lees verder »
Japan excursie, Mount Fuji

Mount Fuji – Hakone hele dag excursie, vanuit Tokyo (retour per bus)

€ 132,- p.p.

Tijdens deze excursie bekijk je de prachtige Mount Fuji vanuit diverse uitkijkpunten! Vanuit het Hamamatsucho Busstation rijd je eerst per bus naar het Fuji Visitor Centrum. Vanaf het observatorium heb je een prachtig uitzicht over Mount Fuji!

lees verder »
Japan excursie, Nikko

Tokyo: Nikko Toshogu Shrine & Kegon watervallen – hele dag excursie

€ 139,- p.p.

Vanaf het Hamamatsucho Busstation rijd je per bus naar de Nikko Toshogu Shrine. Deze prachtige tempel is het mausoleum voor de in 1616 overleden shogun Tokugawa Ieyasu.

lees verder »
Japan excursie, Kyoto

Kyoto ‘highlights’ – halve dag excursie

€ 56,- p.p.

Tijdens deze excursie bezoek je de belangrijkste hoogtepunten van Kyoto: het Nijo Kasteel, het Gouden Paviljoen en het Kyoto Imperial Palace. Je eerste bezienswaardigheid is het Nijo Kasteel, gebouwd in het jaar 1603.

lees verder »
Japan excursie, Nara, Todaji-tempel

Nara ‘highlights’ – halve dag excursie

€ 70,- p.p.

Tijdens deze excursie bezoek diverse tempels, de hoogtepunten van Nara! De eerste bezienswaardigheid is de Todaji tempel met de grote Boeddha. De tempel is gebouwd is het jaar 752 en je vindt hier een van de grootste bronzen Boeddha beelden ter wereld.

lees verder »
Japan excursie, Kyoto en Nara

Kyoto & Nara ‘highlights’ – hele dag excursie

€ 139,- p.p.

De eerste bezienswaardigheid is het Nijo Kasteel, gebouwd in het jaar 1603. De prachtige architectuur is zeer de moeite waard. De volgende stop is het Gouden Paviljoen, aan de voet van Kinugasa Hill. Het gebouw is oorspronkelijk gebouwd als een woonhuis, in de 14e eeuw.

lees verder »
Japan excursie, Maiko

Kyoto: Maiko night – halve dag excursie

€ 129,- p.p.

De excursie zelf begint bij het New Miyako hotel, waar je eventueel met de pick-up service naar toe bent gebracht als je niet in dit hotel zelf overnacht. Per auto met chauffeur reis je naar het ‘Hatoya Zuihoukaku’ restaurant waar je een Maikoshow bijwoont en een heerlijk tempura-diner geserveerd krijgt.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 10 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!