headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hier vind je onze Japan excursies! Tijdens onze bouwstenen en rondreizen zijn de basiszaken zoals vervoer en accommodatie geregeld, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen je reis verder in te vullen met een aantal excursies! De excursies zijn in een internationale groep, zie de omschrijvingen hieronder:

 

Vroegboekkorting OutSight Travel


15 excursies

Kyoto: Ontdek de stad per fiets

€ 93,- p.p.

Ontdek het oude Japan in de historische stad Kyoto, per fiets kom je op plekken die je te voet niet snel zal zien! In de sfeervolle historische straatjes fiets je langs tempels en tuinen, langs de houten koopmanshuizen kom je bij de Ishibei-koji-straat; een verborgen juweel.

lees verder »

Kyoto: Traditionele theeceremonie

€ 44,- p.p.

Doe je kimono aan en ervaar de traditionele theeceremonie van Japan in een 300 jaar oud Samurai-verblijf! De Engelssprekende ‘tea-teacher’ zal je de etiquette uitleggen over hoe je de thee moet drinken en de zoetwaren moet eten.

lees verder »
Japan excursie, sushi

Tokyo: Sushi workshop op de beroemde Tjukiji vismarkt

€ 130,- p.p.

Maak je eigen sushi met de allerlekkerste vis, zo vers heb je het nog nooit gehad! De vis ga je namelijk eerst zelf kopen op de grootste vismarkt van Japan.

lees verder »
Japan excursie, Maiko

Kyoto: Maiko night – halve dag excursie

€ 157,- p.p.

De excursie zelf begint bij het New Miyako hotel, waar je eventueel met de pick-up service naar toe bent gebracht als je niet in dit hotel zelf overnacht. Per auto met chauffeur reis je naar het ‘Hatoya Zuihoukaku’ restaurant waar je een Maikoshow bijwoont en een heerlijk tempura-diner geserveerd krijgt.

lees verder »
apan excursie, Tokyo robot restaurant

Tokyo: Spectaculaire show in het Robot restaurant

€ 65,- p.p.

Maak je op voor een avondje entertainmentspektakel! Flikkerende neonlichten, danseressen in fluoriderende outfits, trommelende ninja’s & flitsende Samurai-strijders.

lees verder »
Japan excursie, Kyoto en Nara

Kyoto & Nara ‘highlights’ – hele dag excursie

€ 153,- p.p.

De eerste bezienswaardigheid is het Nijo Kasteel, gebouwd in het jaar 1603. De prachtige architectuur is zeer de moeite waard. De volgende stop is het Gouden Paviljoen, aan de voet van Kinugasa Hill. Het gebouw is oorspronkelijk gebouwd als een woonhuis, in de 14e eeuw.

lees verder »
Japan excursie, Tokyo

Tokyo morning – halve dag excursie

€ 56,- p.p.

Tijdens deze excursie bezoek je in een halve dag enkele hoogtepunten van Tokyo zoals de Tokyo Tower en Nakamise Shopping Arcade.   De eerste bezienswaardigheid is het Tokyo Tower Observatorium. Het observatorium is een ijzeren constructie van 333 meter hoog, en daarmee net 13 meter hoger dan de Eiffel toren. Je bezoek het main deck op

lees verder »
Japan excursie, Tokyo, winkelstraat

Dynamisch Tokyo – hele dag excursie

€ 126,- p.p.

Tijdens deze excursie van een hele dag in Tokyo bezoek je verschillende hoogtepunten van Tokyo, zoals de Tokyo Tower, de Sensoji Tempel & een (deels overdekte) ‘historische’ winkelstraat!   Vanaf het Hamamatsucho Busstation reis je naar de eerste bezienswaardigheid: de Tokyo Tower Observatorium. Het observatorium is een ijzeren constructie van 333 meter hoog, en daarmee net 13

lees verder »
Japan excursie, sumo worstelen

Tokyo: Sumo ceremonie & worstelen – halve dag excursie

€ 98,- p.p.

Sumoworstelen is dé nationale sport van Japan en het is een zeer traditionele sport die nog stamt uit oude tijden. Tijdens deze excursie kun je genieten van de ‘Dohyo-iri’ ceremonie en een Sumo wedstrijd!

lees verder »
Japan excursie, Osaka Takoyaki workshop

Osaka: workshop Takoyaki maken

€ 33,- p.p.

Tijdens deze excursie ga je zelf de bekende Japanse snack Takoyaki maken. Dit is de hartige, Japanse equivalent van het oer-Hollandse poffertje.

lees verder »
Japan - excursie, Mount Fuji2

Mount Fuji – Hakone hele dag excursie, vanuit Tokyo (retour per Shinkansen trein)

€ 167 vanaf,- p.p.

Tijdens deze excursie bekijk je de prachtige Mount Fuji vanuit diverse uitkijkpunten, zoals het Fuji Visitor Centrum en Lake Ashi! Vanuit het Hamamatsucho Busstation in Tokyo reis je per bus naar het Fuji Visitor Centrum.

lees verder »
Japan excursie, Mount Fuji

Mount Fuji – Hakone hele dag excursie, vanuit Tokyo (retour per bus)

€ 140 vanaf,- p.p.

Tijdens deze excursie bekijk je de prachtige Mount Fuji vanuit diverse uitkijkpunten! Vanuit het Hamamatsucho Busstation rijd je eerst per bus naar het Fuji Visitor Centrum. Vanaf het observatorium heb je een prachtig uitzicht over Mount Fuji!

lees verder »
Japan excursie, Nikko

Tokyo: Nikko Toshogu Shrine & Kegon watervallen – hele dag excursie

€ 150,- p.p.

Vanaf het Hamamatsucho Busstation rijd je per bus naar de Nikko Toshogu Shrine. Deze prachtige tempel is het mausoleum voor de in 1616 overleden shogun Tokugawa Ieyasu.

lees verder »
Japan excursie, Kyoto

Kyoto ‘highlights’ – halve dag excursie

€ 70,- p.p.

Tijdens deze excursie bezoek je de belangrijkste hoogtepunten van Kyoto: het Nijo Kasteel, het Gouden Paviljoen en het Kyoto Imperial Palace. Je eerste bezienswaardigheid is het Nijo Kasteel, gebouwd in het jaar 1603.

lees verder »
Japan excursie, Nara, Todaji-tempel

Nara ‘highlights’ – halve dag excursie

€ 76,- p.p.

Tijdens deze excursie bezoek diverse tempels, de hoogtepunten van Nara! De eerste bezienswaardigheid is de Todaji tempel met de grote Boeddha. De tempel is gebouwd is het jaar 752 en je vindt hier een van de grootste bronzen Boeddha beelden ter wereld.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 10 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider