headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

We kijken terug op een geweldige reis door Japan. We hebben veel gezien en prachtige ervaringen opgedaan.

 

We kijken terug op een geweldige reis door Japan. We hebben verschrikkelijk veel gezien en prachtige ervaringen opgedaan. Van tempels en kastelen, tot de moderne Japanse gamingcultuur en winkelcentra. We hebben ook genoten van al het Japanse eten zoals Takoyaki, Okonomiyaki en natuurlijk Sushi. Daarnaast was het verblijf in de ryokan ook erg bijzonder en was het reizen met de JR pass uitstekend!

 

Alles is goed verlopen, en we zijn zeer tevreden over de hotels en de volledige reis.
Vooral de afwisseling van de reis is ons goed bevallen, de mix van zowel moderne als oude cultuur, natuur, steden en dorpen, en het heerlijke Japanse eten hebben voor een onvergetelijke reis gezorgd.

— Erik van Turnhout & Judith Doomen, Kruisland - Japan

We hebben een fantastische reis gehad, en alle reserveringen waren in orde.

 

We hebben een fantastische reis gehad, rondreizen in Japan bleek makkelijker dan we gedacht hadden, en alle reserveringen waren in orde, dus een probleemloze vakantie.

— Aart - Japan

Veel gezien, veel gedaan, en veel indrukken op gedaan. En wat hebben we genoten van het heerlijke eten!

We hebben een hele leuke vakantie gehad. Veel gezien, veel gedaan, en veel indrukken op gedaan. En wat hebben we genoten van het heerlijke eten!

Bedankt voor het regelen!

— Jos en Yolanda, Capelle aan den IJssel - Japan

Japan: wat een openbaring! Behoort voor ons tot de top van favoriete bestemmingen

Japan: wat een openbaring! Dit land is een ongelofelijke meevaller geweest en behoort voor ons tot de top van favoriete bestemmingen! Een enorme goede mix tussen supermodern en ook veel prachtige oude cultuur. De mensen zijn super beleefd, vriendelijk en alles is er tip top georganiseerd. Een anekdote: we moesten een straat door wandelen van de metro naar het busstation. Ineens ging het regenen en onze regenkleding lag nog in het hotel waardoor we moesten schuilen. Na enkele seconden stopt er een auto en de bestuurder komt in de stromende regen naar ons toe met drie nieuwe paraplu’s. “This is a present” zei hij, terwijl hij zich haast verschuldigde dat hij er geen vier bij zich had. Dit kan ik mij in Europa totaal niet voorstellen!
 
Outsight: vlekkeloos georganiseerd. Alles op tijd en alles volgens plan. We zijn erg tevreden over uw organisatie en kunnen het anderen ook aanbevelen.

— Jan Breukink & Ingrid Vandermaesen, Hemiksem, België - Japan

We zijn inmiddels alweer terug van onze reis naar Japan, het was geweldig!

We zijn inmiddels alweer terug van onze reis naar Japan, het was geweldig ! Ik wilde je bedanken voor je keuze van het Fujiya hotel, dat was toppie! Een plek met geschiedenis en prachtige sfeer.

Te kort om alles te zien wat we zouden willen maar we hebben genoten !

Bijzonder land Japan, zouden we nog wat van kunnen leren…

— 2 tevreden reizigers

Contact
close slider