headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

individuele rondreis Japan

Reis langs hypermoderne steden & traditionele theetuinen door Japan!

Hier vind je onze rondreizen Japan: bezoek authentieke dorpjes en slaap in een ‘ryokan’, een traditioneel Japans familiehotel. Wandel door het historische monumenten van oud Kyoto en vergaap je aan de vulkaan Mount Fuji, de hoogste berg van Japan. Zie je jezelf al thee drinken in een traditioneel theehuis? We helpen je heel graag op weg!

 

Vroegboekkorting OutSight Travel

 

5 rondreizen

Rondreis Onbekend Japan

24 dagen

vanaf € 2928,- p.p.

Bij deze bijzondere rondreis van iets meer dan 3 weken ga je langs de minder gebaande wegen van het zuidelijke eiland Kyushu via Shikoku en Honshu naar het noordelijke eiland Hokkaido. Een mooie combinatie van cultuur en ruige natuur door Onbekend Japan…

lees verder »
Japan rondreis Hoogtepunten

Jubileumrondreis: De Hoogtepunten van Japan

18 dagen

vanaf € 2349,- p.p.

Tijdens deze rondreis bezoek je de hoogtepunten van Japan. De reis begint in Tokyo en via Mount Fuji ga je naar het traditionele Takayama. Ontdek de steden Kyoto en Osaka, bezoek Hiroshima en duik in de Nederlandse geschiedenis van Nagasaki. Je eindigt in Hakata/Fukuoka.

lees verder »
Rondreis Japan In het Kort

Japan in het Kort: Tokyo – Fuji – Kyoto & Osaka

11 dagen

vanaf € 1559,- p.p.

Tijdens deze rondreis breng je in korte tijd een bezoek aan een paar grote steden van Japan. Je reist o.a. af naar Tokyo, Hakone, Kyoto en Osaka. Je hebt genoeg vrije dagen om verder zelf in te vullen wat je van deze steden wilt zien!

lees verder »
Japan rondreis steden en alpen

Honshu Highlights

16 dagen

vanaf € 2335,- p.p.

Tijdens deze rondreis bezoek je de moderne en traditionele steden van Japan. Je begint de reis in Tokyo en via Mount Fuji reis je door naar Takayama. Ontdek Kanazawa en Kyoto en reis verder naar de heilige berg Koyasan. De reis eindigt in de stad Osaka.

lees verder »
Japan rondreis historisch Japan

Rondreis Historisch Japan

17 dagen

vanaf € 2009 vanaf,- p.p.

Tijdens deze rondreis bezoek je de hoogtepunten van Historisch Japan! Geniet van de indrukwekkende steden die Japan te bieden heeft. Je reist per trein en bus naar o.a. de plaatsen Takayama, Matsumoto Kyoto en Osaka.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 10 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider